Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Nackas grönaste sommarjobb?

Nu söker vi dig som är mellan 16 och 20 år och som vill sommarjobba hos oss på Boo församlings kyrkogård.

Sommarjobbet omfattar tre veckor någon gång under perioden 11 juni till 31 augusti. Vi kommer att skapa fyra sommarjobbsteam om 2-4 ungdomar som kommer att handledas av våra erfarna kyrkogårdsarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. plantering, ogräsrensning, krattning av grusgångar och gräsklippning. Frisk luft och solsken ingår i förmånerna. Arbetet är fysiskt och ibland ganska slitsamt. Allt jobb sker utomhus och vi jobbar oavsett väderlek. Tillgång till omklädningsrum och uppvärmning av mat finns på kyrkogårdsförvaltningen. Du behöver ha oömma kläder och skor.

För att söka är du:
- 16- 20 år
- har intresse för trädgårdsskötsel
- är positiv, handlingskraftig och vill jobba fysiskt

Heltidstjänster (40 h/ vecka). Arbetstiderna är 06.30- 16.00 samt 06.30- 13.00 fredagar.
Boo församling är en väl fungerande och trivsam arbetsplats med ett tydligt arbetsmiljöarbete.
Vid frågor kontakta kyrkogårdsföreståndare Johan Dahlén på: 08- 747 66 22 eller Johan Dahlén

Ansökan sker i formuläret nedan.
Vi vill ha din ansökan senast 28 februari.
Välkommen att söka!

Härmed ansöker jag om sommarjobb på kyrkogården 2018

Önskemål om period (kryssa gärna flera)