Livslögnen

Du som anhörig till tonåringar! Missa inte den starka föreläsningen Livslögnen som går hela sju gånger under höstterminen. En kväll om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Ingen lämnas oberörd. Välkommen!

Vet du vad våra ungdomar ställs inför idag?

Vi arbetar mot ungas psykiska ohälsa. Som en del av vårt preventionsarbete bjuder vi in till föreläsningen Livslögnen. Elever som går i årskurs sju i Boo kommer till församlingen för en temadag kring alkohol, narkotika, dopning och tobak. Du som vuxen får också chansen att lyssna till föreläsningen av Rickard Karlsson på kvällen. Välkommen till en gripande föreläsning om livets tuffa vägval.

Du som vuxen är välkommen
måndagar kl 18.00-21.00
6/9, 13/9, 27/9, 4/10, 18/10,
15/11 och 29/11
i Kyrkans hus, Orminge C

Fri entré. Vi bjuder på fika!

Begränsat antal platser, anmäl dig senast en vecka innan de
valda datumet genom att mejla
anna-stina.persson@svenskakyrkan.se

Men vad du än gör, glöm inte att du, tillsammans med alla andra vuxna är våra ungdomars allra viktigaste förebilder.

I församlingens arbete mot alkohol, narkotika och tobak är även utanförskap en viktig fråga. Vi vill ge människor i alla åldrar förutsättningar för att skapa långsiktiga hållbara livssituationer!

Anna-Stina Persson, Diakoniassistent
Anna-Stina Persson