Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Livslögnen

Missa inte den starka föreläsningen Livslögnen. En kväll om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Ingen lämnas oberörd. Välkommen!

Tonåren är minst sagt en händelserik period i livet och den kan vara tuff, både för tonåringen och föräldern. Vad kan man som förälder göra som vuxen för att motverka att tonåringen hamnar snett? Vad kan hända om tonåringen fastnar i ”fel” umgänge eller till och med i ett drogberoende? Vilka skydds- och riskfaktorer finns det under den här perioden?

I föreläsningen Livslögnen får du som förälder och vuxen lyssna till Rikard Karlssons livshistoria genom livet som beskriver hans inre sorg och ungdomsuppror mot samhället och vuxenvärlden genom hur han som tonåring hamnade snett och började med alkohol och droger. Föreläsningen belyser frågor som dagens ungdomar ställs inför och kan vara avgörande för framtiden. Ämnen som tas upp är bland annat självkänsla, utanförskap, rädslor, konsekvenser, ilska, sedd relationer men även förlåtelse, framtidshopp och äkta glädje.

Föreläsningen är helt kostnadsfri och vi bjuder på fika under kvällen. Varmt välkomna!

Måndag 28 januari kl 18.00-21.00 i Kyrkans hus, Orminge C.

Anna-Stina Persson

Diakoniassistent