Mässa med små och stora - Dopfest

8 november kl 10 och kl 11 i Boo kyrka

Välkommen på mässa med små och stora! En gudstjänst med nattvard där barnen har en central plats. Vi lär av Jesus som säger ”låt barnen komma till mig och hindra dem inte” och låter församlingens mångfald av åldrar speglas i våra uttrycksätt. Barnkörerna eller någon annan av våra barngrupper medverkar på olika sätt i gudstjänsten. Denna söndag har vi en härlig dopfest då vi delar ut dopänglar till de som nyligen har döpts i församlingen. Efter mässan fikar vi tillsammans.

Denna gång måste man anmäla sig till mässan. Detta för att vi inte ska bli för många och få möjlighet att sprida ut oss. Söndag 8 november har vi mässa vid två tillfällen; kl. 10 och kl. 11. Du kan därför välja en tid som passar dig/er bäst.

Anmäl dig här!