Enastående föräldrar - utflykt till Skansen

Lördag 4 maj vill vi bjuda in er enastående ensamstående föräldrar och era barn på ett besök till Skansen.

Utflykt till Skansen lördag 4 maj kl 10-13

Boo församling vill bjuda in enastående föräldrar med barn till en dagsutflykt till Skansen.

Vi möts kl 10:00 utanför den entré som tar oss in med hjälp av Bergbanan. Vi vandrar runt bland djuren utifrån det som intresserar. Gärna tillsammans, men kanske också i lite grupperingar beroende på intresse. Vi förmiddagsfikar ihop, bulle eller glass, det som önskas. Och kl 13 skiljs vi för dagen. Vill man stanna kvar gör man förstås det.

Är du en enastående (ensamstående) förälder så är du varmt välkommen att höra av dig till Sophie Sköldeberg, diakon, med frågor eller för att finnas med på vår kontaktlista, och få utskick inför tillfällen som dessa och andra verksamheter som kan ge dig och barnen en andrum i vardagen.

Församlingen bjuder på bergbana, entré och förmiddagsfika för både stora och små.

Vi har begränsat antal platser så anmäl dig så snart du kan om du vet att du vill med 😊

Sista dag för anmälan är måndag 29:e april.

Varmt Välkomna!