Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Drop in-dop

Lördag 8 juni kl 10.00-13.00 i Boo kyrka

Boo församling erbjuder Drop in-dop för dig som ännu inte är döpt, gammal som ung. Genom dopet blir du medlem i Svenska kyrkan och ingår i en större gemenskap med Kristus, församlingen och kyrkan i världen.

Så här går det till

Det behövs ingen förhandsbokning, det är bara att komma. Vi står för präst, musik och dopfunt, det enda du behöver ta med är personnummer på den som ska döpas och båda vårdnadshavarnas underskrift, om den som ska döpas är under 18 år. Vid barndop behöver ni också ta med legitimation för barnets samtliga vårdnadshavare, vid vuxendop legitimation för dig som ska döpas.

Före varje dop hålls ett dopsamtal med prästen, där även faddrar kan vara med. Det finns inget krav på dopklänning eller dopdräkt utan det går lika bra att bli döpt i sina vanliga kläder. Efteråt bjuder vi på dopfika med tårta!

Varmt välkommen för drop in-dop!

Vid frågor, kontakta:
Anna Geijer Lindgren eller David Sjogerlöv.

Anna Geijer Lindgren

David  Sjogerlöv