Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

DROP-IN DOP

Lördag 9 juni kl 10.00-13.00 i Boo kyrka

Boo församling erbjuder Drop in-dop för dig som ännu inte är döpt, gammal som ung. Genom dopet blir du medlem i Svenska kyrkan och ingår i en större gemenskap med Kristus, församlingen och kyrkan i världen.

Så här går det till

Så funderar du på att döpa dig eller ditt barn, då har du möjligheten att göra det lördag juni kl 10-13 i Boo kyrka.

Det behövs ingen förhandsbokning, det är bara att komma förbi. Efter ett kortare samtal med en av våra präster är det dags för dopet. Efteråt bjuder vi på dopfika.

Varmt välkommen att Drop in-döpa dig!

Info: Hanna Beckström 08-747 69 04
Hanna Beckström