Barnvagnspromenader

Tisdagar 10.00 i Tollare, Onsdagar 13.30 i Kummelnäs, Torsdagar 10.00 i Orminge C.

Nu drar vi igång med våra härliga barnvagnspromenader dit du och ditt barn är varmt välkomna!

Vi ses på:
Tisdagar 10.00 I Tollare, vi ses utanför vår lokal på torget (adress Tollare torg 2)

Onsdagar 13.30 I Kummelnäs, vi ses utanför Kummelnäs kapell (Kummelnäsvägen 70)

Torsdagar kl 10.00 utanför Kyrkans hus, Orminge C.

Vi går sedan en ca 45 minuters promenad i närområdet tillsammans. Vi håller noggrant avstånd till varandra under promenaden. Om vi blir många delar vi upp oss på lämpligt sätt. Kläder för väder och ingen anmälan behövs!

Ett jättebra tillfälle att få sällskap av andra föräldrar under promenaden och få någon att prata med.

Själavårdsamtal med barnvagn

Om du önskar ett själavårdssamtal, alltså ett slags stödsamtal med möjlighet att dela livets frågor, stort som smått, finns vår diakon Sophie också tillgänglig för promenadsamtal.

Ring 08-7476612 eller maila sophie.skoldeberg@svenskakyrkan.se för att hitta en lämplig tid och plats att mötas på.

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta: maria.holmberg@svenskakyrkan.se