Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Adventsretreat med David Sjogerlöv

Välkommen att ta del av en retreat på nätet från Boo församling!

Retreaten består av en serie av podcasts/ljudfiler som läggs upp på vår hemsida. Varje avsnitt är femton minuter långt.

Du kan använda avsnitten på det sätt som passar dig. Du kan lyssna till ett avsnitt varje vecka under advent fram till jul.

Du kan också låta varje avsnitt bli en ingång för fortsatta bönestunder under advent och jul. En retreat är en möjlighet att ta ett steg åt sidan. Att för en stund släppa det som fyller din vardag just här och nu i adventstid.

Prästen David Sjogerlöv håller i retreaten på nätet.

Den här retreaten vill hjälpa dig att avsätta en stund för stillhet, bön och samtal med Gud. Temat är “himmelriket” och fokuserar på Jesus inbjudan till oss att ta emot Guds rike, himmelriket i våra liv.

Vår förhoppning är att denna retreat kan bli till hjälp till stillhet, bön och samtal med Gud. Kanske kommer du under retreatens gång med Guds vägledning få syn på något mer av vad Guds himmelrike här på jorden kan vara.

Varje torsdag under adventstid släpps ett avsnitt, samt ett avsnitt för julhelgen och en avslutning, totalt sju avsnitt. Första avsnittet innehåller en introduktion till retreaten.

Introduktion
Denna introduktion är särskilt lämplig för dig som inte tagit del av den här typen av retreat tidigare.