Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Gotlandskonfa

Med läger vid midsommar

Summarn kummar... och vad passar då bättre än ett läger på Gotland? Små grodorna, små grodorna – finns det någon likhet mellan kyrkans kors och midsommarstången?

På olika sätt undersöker vi tillsammans den kristna tron, till exempel genom att springa barfota på gräsmattan, be, spela fotboll, sjunga och ha vattenkrig, och genom ett mischmasch av allt detta kanske vi hittar några svar.

Förutom lägren så ses vi på några olika träffar under året. Detta kommer bli en midsommarhelg att minnas.

Anmäl dig innan platserna tar slut!

INFO OM DETTA ALTERNATIV

• Start 7 oktober i Boo Kyrka kl 11.00. Gudstjänst och infoträff, för konfirmand och målsman.
  • Upptaktsläger 26-29 oktober
  • Under året kommer vi att träffas fem gånger inklusive ett föräldramöte.
  • Sommarläger 15 juni-24 juni
  • Konfirmation 29-30 juni
  • Kostnad Ingen kostnad

Har du några frågor om detta alternativ?

Timmy Ullhag

Församlingsassistent, 13-18 år