Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Livsberättargrupp

Samtalsgrupp för dig som är ålderspensionär och vill tala om ditt liv.

Behovet att få berätta om sitt liv och bli lyssnad till är djupt mänskligt och blir viktigare ju äldre vi blir. Vi vill försonas med och kanske uttrycka vår tacksamhet över det som varit och ta vara på det liv vi har kvar.

Gruppen erbjuder ett tryggt sammanhang att dela minnen tankar och känslor med fokus på livsfrågor. Varje träff har ett tema som vi pratar och diskuterar utifrån. Samtalsgruppen är till för dig som är ålderspensionär.

Hur var det när du var liten och växte upp? Vad vill du berätta om din ungdomstid och ditt vuxenliv? Stunder av besvikelser och stunder av lycka. Hopplöshet och hopp. Vad kan du göra här och nu för att ha ett så bra liv som möjligt?

När: Måndagar kl 14-16 från 20 jan - 23 mars
Var: kyrkans hus, orminge c
Antal: 6-8 deltagare

Det är kostnadsfritt att delta i gruppen och vi bjuder på eftermiddagskaffe.
Träffarna leds av Agneta Bang och Astrid Pettersson, volontärer i Boo församling. Vi arbetar utifrån Stadsmissionens koncept.

Anmälan och eventuella frågor

Karin Gustafsson