Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling Webbplats

Kyrktaxi

Saknar du bil, åker du färdtjänst eller har du av andra orsaker inte möjlighet att på egen hand ta dig till söndagens gudstjänst? Då har du möjlighet att få ersättning för ditt reseutlägg när du tar taxi.

Ersättningen gäller för resor till gudstjänster inom Boo församling samt till sommarcaféet i Duvan.

Du kan få ersättning för resa till och från gudstjänsten med start från en plats inom Boo församling. Ersättningsberättigad är den som är medlem i Svenska kyrkan såväl som den som inte är medlem.

Beställning av resa sker hos Värmdö Taxi, 08-570 357 00. Innan du kontaktar dem, vänd till Boo församlings växel för kod som ska uppges vid beställningen.

Boo församlings växel: 08-747 66 00