Konfirmation

Under konfirmandtiden får du möjlighet att möta både dig själv och andra på ett nytt sätt. Tillsammans funderar vi över små och stora frågor, och om de har några självklara svar.

VAD

Kanske handlar några av frågorna om vad livet egentligen går ut på, om Gud har någonting med våra liv att göra, vad som är gott och ont, och vem Jesus är.
Genom samtal, lekar, drama, praktiska övningar, film och stilla stunder får du tillfälle att klura på hur just du känner och tänker.

HUR

De flesta som konfirmerats är helt överens om att det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet och få möjlighet att prata om det som verkligen betyder något. Oavsett vilken grupp du väljer hoppas vi att du ska få en rolig och händelserik tid som du kommer att minnas länge.

NÄR

Söndag 3 oktober träffas alla konfirmander med föräldrar för i Kyrkans hus, Orminge C för en infoträff. Under höstlovet i oktober åker vi på upptakts­läger. Själva konfirma­tionen är en helg på våren eller sommaren 2022.

OBS! Vissa alternativ har ett begränsat antal platser. Så se till att anmäla dig snarast! Sista anmälningsdag fredag 1 september

Konfirmation 2021-2022

Har du frågor?