Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling Webbplats

Konfirmation

Under konfatiden får du möjlighet att möta både dig själv och andra på ett nytt sätt.

Tillsammans funderar vi över små och stora frågor, och om de har några självklara svar.

Kanske handlar några av dem om vad livet egentligen går ut på, om Gud har någonting med våra liv att göra, vad som är gott och ont, och vem Jesus är. Genom samtal, lekar, drama, praktiska övningar, film och stilla stunder får du tillfälle att klura på hur just du känner och tänker.

De flesta som konfirmerats är helt överens om att det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet och få möjlighet att prata om det som verkligen betyder något.

Oavsett vilken grupp du väljer hoppas vi att du ska få en rolig och händelserik tid som du kommer minnas länge.

Har du frågor?

Timmy Ullhag