Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling Webbplats

Öppen ignatiansk meditation

Vad är den innersta önskan med mitt liv? Är det en fråga som skulle kunna var din? Då kan Ignatius andliga övningar vara något för dig. Ignatiansk spiritualitet hjälper den moderna, andligt sökande människan att uppnå ett fullödigt och meningsfullt liv.

Den ignatianska andligheten har sin upprinnelse och grund i Ignatius av Loyola som levde på 1500-talet. Ignatius grundade Jesuitorden och hans insatser förnyade kristenhetens liv och verk. Genom samtal, bibelmeditationer och ledda meditationer inspirerade från den ignatianska andligheten söker vi svar på frågor som:
Vem är jag?
Vad längtar jag efter?
Vem är Gud för mig?
Vart är jag på väg?

Att söka efter svaret på frågorna kan vara, som en resa i medvetenhet. Oberoende av tro, icke-tro eller religionstillhörighet är du välkommen att fundera över det som är din livsresa och söka efter det som är dina egna innersta önskningar med ditt liv. Vi söker också redskap, som ska hjälpa oss med de olika val som vi behöver göra i livet.

Är du intresserad, anmäl dig till Eva Broo. Kan eller vill du inte vara med i en grupp finns även möjlighet, att göra de andliga övningarna enskilt.

Öppen ignatiansk meditation
Måndagar, ojämna veckor, i Kyrkans hus, Orminge C.
kl. 18.00-19:15.
Start 11 september.