Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Föreläsningar

Vidga dina vyer och ta del av spännande livsberättelser. Till Boo församling kommer varje termin intressanta föredragshållare som du kan lyssna till utan kostnad.

Livslögnen

Öppen föreläsning för vuxna om tonåringar och alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Föreläsningen belyser frågor som dagens ungdomar ställs inför och kan vara avgörande för framtiden. Ämnen som tas upp är bland annat självkänsla, utanförskap, rädslor, ilska, och relationer men även förlåtelse, framtidshopp och äkta glädje.

Våren 2019 kan du ta del av förläsningen följande datum:
28 jan, 18 feb, 18 mars och 8 april.

Kl 18-21 i Kyrkans hus, Orminge C.

Kaffe och smörgås i pausen.

Länkar och fördjupning hittar du här »