Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Parsamtal

Har ni problem i er relation, svårt att tala med varandra och vill ha utomstående hjälp i er situation? Då har ni har möjlighet att komma till oss för rådgivande samtal.

Om ni behöver stöd i er relation finns möjlighet att träffa en diakon. Ni kanske har svårigheter att samarbeta kring barnen eller har svårt att hitta era roller som föräldrar. Kanske känner ni oro för ditt barn eller ditt föräldraskap. Det kan också handla om att ni har svårt att tala med varandra, missförstår varandra eller tycker olika om det som är viktigt.

Samtalen syftar till att hitta motivation och kraft till att förändra saker hemma och i er relation.

Birgitta  Rönnqvist

Birgitta Rönnqvist