Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

DAX Tollare, DAX Drama & Scouter

Tre grupper för årskurs 1-6 som träffas en gång i veckan.

DAX

På Tollare dax har vi ständigt nya upptåg. Vi arbetar utefter kyrkoåret med texter och skapande av olika slag. Barnen får testa retreat, måla, och göra sin egen bok. Vi kommer även ha samarbetsövningar, röra mycket på oss och samtala om livets små och stora ting.

Vi avslutar varje verksamhetstillfälle med en lugn stund, en andakt där vi spelar musik och sjunger tillsammans.

Tollare, Tollare folkhögskola
Tisdagar kl 15.15-16.15.

Info: Anna Hallberg.

dax DRAMA

Välkommen till en ny termin med lek, fart och dramaövningar. Vi kommer att fortsätta jobba ihop gruppen och att våga ta sin plats. Vi jobbar även med att alla är olika och lika mycket värda.

Under våren kommer vi att arbeta med musikalen Noas Ark. Vi kommer samarbeta med barnkörerna och Kören Vokalen. Tillsammans dramatiserar vi fram detta drama och kommer i vår ha två framträdanden i Boo kyrka!

Deltagandet är kostnadsfritt för båda grupperna, men du behöver anmäla dig i förväg. OBS! För dig i årskurs 2-6.

Kyrkans hus, Orminge C
Måndagar kl 16.45-17.45.
Info: Tove Fylking.

Scouter

Som scout får du vara med och göra olika roliga saker. Du får lära dig att vara en bra kompis, hur man gör en eld och mycket mer!

I Scoutstugan som ligger mittemot Boo prästgård.
Onsdagar klockan 18.00-19.30.
Info: Fanny Nordberg.

Anmäl ditt barn längst ner på denna sida.

Jag vill anmäla mitt barn till:

Tove Fylking

Församlingsassistent, 0-12 år