Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

DAX Tollare, DAX Drama & Scouter

Tre grupper för årskurs 1-6 som träffas en gång i veckan.

DAX

På Tollare dax har vi ständigt nya upptåg. Vi arbetar utefter kyrkoåret med texter och skapande av olika slag. Barnen får testa retreat, måla, och göra sin egen bok. Vi kommer även ha samarbetsövningar, röra mycket på oss och samtala om livets små och stora ting.

Vi avslutar varje verksamhetstillfälle med en lugn stund, en andakt där vi spelar musik och sjunger tillsammans.

Tollare, Tollare folkhögskola
Tisdagar kl 15-17. Start 28/8.

Info: Anna Hallberg.

DAX DRAMA

På drama dax jobbar vi på höstterminen mot julspelet i advent. Vi kommer att samarbeta med barnkörerna i församlingen och tillsammans ha ett julspel som avslut på terminen. Barnen kommer att få vara med att skriva manus, göra rekvisita och slutligen gestalta julevangeliet i Boo kyrka.

Deltagandet är kostnadsfritt för båda grupperna, men du behöver anmäla dig i förväg.

Kyrkans hus, Orminge C
Måndagar kl 17.00. Start 27/8

Info:
 Tove Fylking.

Scouter

Som scout får du vara med och göra olika roliga saker. Du får lära dig att vara en bra kompis, hur man gör en eld och mycket mer!

I Scoutstugan som ligger mittemot Boo prästgård.
Onsdagar klockan 18.00-19.30. Start v.35

Info: Fanny Nordberg.

Anmäl ditt barn längst ner på denna sida.

Jag vill anmäla mitt barn till:

Tove Fylking

Församlingsassistent, 0-12 år