Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

DAX Tollare, DAX Drama & Scouter

Tre grupper för årskurs 1-6 som träffas en gång i veckan.

DAX TOLLARE

På DAX Tollare har vi ständigt nya upptåg. Vi utgår från barnens egna önskemål och är kreativa tillsammans. Barnen får t.ex. skapa, baka, sjunga, dramatisera och leka.

Vi avslutar varje gång med en lugn stund med en bibelpysselbok och andakt. Det kostar inget att vara med, men du behöver anmäla dig i förväg.

Tollare, Tollare folkhögskola
Tisdagar kl 15.15-16.15.

Info: Anna Hallberg.

dax DRAMA

Välkommen till en ny termin med lek, fart och dramaövningar. Vi kommer att fortsätta jobba ihop gruppen och att våga ta sin plats. Vi jobbar även med att alla är olika och lika mycket värda.

Under våren kommer vi att arbeta med musikalen Noas Ark. Vi kommer samarbeta med barnkörerna och Kören Vokalen. Tillsammans dramatiserar vi fram detta drama och kommer i vår ha två framträdanden i Boo kyrka!

Det kostar inget att vara med, men du behöver anmäla dig i förväg. OBS! För dig i årskurs 2-6.

Kyrkans hus, Orminge C
Måndagar kl 16.45-17.45.
Info: Tove Fylking.

Scouter

Som scout får du vara med och göra olika roliga saker. Du får lära dig att vara en bra kompis, hur man gör en eld och mycket mer!

I Scoutstugan som ligger mittemot Boo prästgård.
Onsdagar klockan 18.00-19.30.
Info: Fanny Nordberg.

Anmäl ditt barn längst ner på denna sida.

Jag vill anmäla mitt barn till:

Tove Fylking

Församlingsassistent, 0-12 år