Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

DAX Drama & Scouter

Två grupper för årskurs 1-6 som träffas en gång i veckan.

DAX DRAMA

Välkommen till en ny termin med lek, fart och dramaövningar. Vi kommer att fortsätta jobba ihop gruppen och att våga ta sin plats och våga stå på scen.  Vi jobbar även med att alla är olika och lika mycket värda.

Det kostar inget att vara med, men du behöver anmäla dig i förväg. OBS! För dig i årskurs 2-6.

Kyrkans hus, Orminge C
Måndagar kl 16.45-17.45.
Info: Tove Fylking.

Scouter

Mittemot Boo prästgård, ovanför Sågsjön, hittar du Arbetsgården. Här håller församlingens scouter till en gång i veckan för andakt, sång och annat skoj. Som scout får du vara med och göra många roliga saker. Vi lär oss om naturen, hur man gör upp eld och mycket mer. Från 7 år!

I Scoutstugan som ligger mittemot Boo prästgård.
Onsdagar klockan 18.00-19.30.
Info: Fanny Nordberg.

Anmäl ditt barn längst ner på denna sida.

Jag vill anmäla mitt barn till:

Tove Fylking

Samordnare 0-12 år, Församlingsassistent, 0-12 år