Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

SoS, DAX Drama, DAX Tollare & Scouter

Tre grupper för årskurs 1-6 som träffas en gång i veckan.

DAX Små och stora (Sos)

Med barnens tankar och önskemål i centrum förbereder och deltar vi i Små och stora-gudstjänster. Vi använder olika pedagogiker så som skapande, reflektion och drama. Under terminen pratar vi om stora och små frågar, allt från livet och döden till olika delar i gudstjänsten. Dessutom blir det en massa roliga aktiviteter, som barnen får vara med och bestämma.

Under hösten är vi med i tre Små och Stora gudstjänster.

Vi träffas på måndagar kl 15-17. Från kl 17 fortsätter vi med DramaDAX.

Det kostar inget att vara med, men du behöver anmäla dig i förväg.

Kyrkans hus i Orminge C
Måndagar kl 15.00-17.00

Info: Fanny Nordberg.

dax DRAMA

Välkommen till en ny termin med lek, fart och dramaövningar. Vi kommer att fortsätta jobba ihop gruppen och att våga ta sin plats. Vi jobbar även med att alla är olika och lika mycket värda.

Vi kommer att göra en julmusikal tillsammans med diskantkören. Vi kommer öva på att våga ta plats och att lita på varandra. Vi kommer att prova på olika teaterövningar och lära oss repliker efter manus.

Det kostar inget att vara med, men du behöver anmäla dig i förväg. OBS! För dig i årskurs 2-6.

Kyrkans hus, Orminge C
Måndagar kl 16.45-17.45.
Info: Tove Fylking.

DAX Tollare
På Tollare dax har vi ständigt nya upptåg. Vi arbetar utefter kyrkoåret med texter och skapande av olika slag. Barnen får testa retreat, måla, och göra sin egen bok. Vi kommer även ha samarbetsövningar, röra mycket på oss och samtala om livets små och stora ting. Vi avslutar varje verksamhetstillfälle med en lugn stund, en andakt där vi spelar musik och sjunger tillsammans. Deltagandet är kostnadsfritt, men du behöver anmäla dig i förväg.

Tollare, Tollare folkhögskola
Tisdagar kl 15.15-16.15
Info: Anna Hallberg.

Scouter

Som scout får du vara med och göra olika roliga saker. Du får lära dig att vara en bra kompis, hur man gör en eld och mycket mer!

I Scoutstugan som ligger mittemot Boo prästgård.
Onsdagar klockan 18.00-19.30.
Info: Fanny Nordberg.

Anmäl ditt barn längst ner på denna sida.

Jag vill anmäla mitt barn till:

Tove Fylking

Församlingsassistent, 0-12 år