Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Anmälan till konfirmation

2018 - 2019

Kryssa i den grupp som du vill delta i.

Konfirmand

Är du döpt?

Vårdnadshavare och konfirmand godkänner medverkan på bild i församlingens kommunikationsmaterial (hemsida, instagram, facebook, folder).

Målsman 1

Målsman 2 (frivilligt)

-

Vi vill kunna möta alla konfirmander på bästa sätt. För att detta år ska bli så bra som möjligt för alla inblandade så önskar vi lite information om konfirmanden. Vissa frågor kanske kan kännas fåniga och andra kanske lite "för mycket". Vi ber er ändå att ta en stund och fylla i nedanstående frågor.

Kan cykla?

Simkunnig? (Minst 200m)

Blir åksjuk/sjösjuk?

Äter mediciner?

Klarar av att ta ev. mediciner själv?

-

I och med att du klickar på ”Skicka och Godkänn” godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Läs mer här https://www.svenskakyrkan.se/boo/gdpr

Vi delar även dina personuppgifter med studieförbundet SENSUS.

Bra jobbat! Nu är du klar med din anmälan!