Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Alpha-kurs

Livet är värt att utforska! Alphakursen är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Alphakursen är öppen för alla intresserade att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Alphakursen är främst avsedd för personer som inte är kyrkobesökare men är öppen för alla som vill delta.

Alphakursen varar under 10 veckor med en helg tillsammans i mitten. Varje träff inleds med en måltid, sedan ett föredrag med nya aspekter av den kristna tron varje vecka. Detta följs av en stund av diskussion tillsammans i mindre grupper där det är fritt fram för alla att bidra med frågor och åsikter.

Kursen kostar inget, däremot betalar du självkostnadspris för maten.

NY GRUPP STARTAR VÅREN 2020

(Vi har så otroligt många ungdomar som deltar i konfirmation och ungdsomverksamhet just nu, att vi får sätta Alpha på paus en termin. Ett kärt besvär!)

Frågor och anmälan

Maria Wrigdahl