Välkommen till dopfest i Arbrå, Bollnäs och Rengsjö!

Nyhet Publicerad

Välkommen till våra mysiga familjegudstjänster och dopfester med tårta i Bollnäs kyrka, Rengsjö kyrka och Arbrå kyrka. Söndag 4 februari är det dags, klockan 11 i Bollnäs och klockan 14 i Rengsjö och Arbrå.

Dopfest i Bollnäs och Rengsjö

Söndag 4 februari
Klockan 11.00 Bollnäs kyrka
Klockan 14.00 Rengsjö kyrka
Du som är döpt, gammal som ung, är varmt välkommen!
Festen börjar med en familjegudstjänst i kyrkan och fortsätter sedan på
församlingshemmet i Bollnäs och församlingshuset i Rengsjö, där vi bjuder på kyrkkorv, doptårta och så blir det fiskdamm för de minsta.
OBS! Anmäl dig till tårta/korv/fika senast 29 januari till Kicki Hägglund, tel 0278-279 61 eller via mejl christina.hagglund@svenskakyrkan.se

Dopfest i Arbrå

Välkommen på familjegudstjänst med dopfest i Arbrå kyrka klockan 14 söndag 4 februari! Vi böjar i kyrkan och firar speciellt de som döpts det gångna året, med en dopgåva. Ta gärna med ert dopljus eller hämta ett nytt, som vi tänder i kyrkan. Tårtfest i sockenstugan efteråt! Katharina Håkansson kommer och har barnmusikstund.
Välkommen, hälsar Lars, Åsa och Rose-Marie