Svenska kyrkan Bollnäs pastorat Besöksadress: Norra kyrkvägen 8, 82130 BOLLNÄS Postadress: Box 236, 82123 BOLLNÄS Telefon:+46(278)27900 E-post till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Bussresa till stiftshögmässa med biskop Karin Johannesson

Bollnäs pastorat erbjuder gratis bussresa till Gävle och stiftshögmässan med biskop Karin Johannesson i Heliga Trefaldighets kyrka annandag påsk 22 april.

Annandag påsk 22 april tar Uppsala stift emot sin nya biskop, Karin Johannesson, i samband med högmässan i Heliga Trefaldighets kyrka Gävle.

Bollnäs pastorat erbjuder gratis bussresa till och från stiftshögmässan. Anmälan sker till pastoratets expedition, tel 0278-279 30, senast torsdag 18 april kl 12.00.

Bollnäs buss AB hämtar upp och sköter transporten. Tidtabell:

• Arbrå kyrka 08.30
  • Bollnäs församlingshem 08.50
  • Coop Kilafors 09.10
  • Hemresa från Gävle 13.30

Läs mer om mottagningen i Heliga Trefaldighets kyrka här.