Svenska kyrkan Bollnäs pastorat Besöksadress: Norra kyrkvägen 8, 82130 BOLLNÄS Postadress: Box 236, 82123 BOLLNÄS Telefon:+46(278)27900 E-post till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Jazzkonsert med Kvartett Blank

Jazziga toner med Kvartett Blank blir det i Bollnäs kyrka lördag 24 november.

Jazzkonsert med Kvartett Blank, Bollnäs kyrka lördag 24 november kl 18.00.

Om konserten: "Kvartett Blank spelar en nutidsjazz av sällsamt slag. Med tydliga rötter i jazzmusik berör man med lugn och behärskning frijazz, kompositioner av mer stillastående konstmusikaliskt snitt såväl som enkla melodier med drag av pop och visa. Man lyckas i medlemmarnas sammanlagda och varierade repertoar finna ett eget angrepps- och uttryckssätt som skapar en röd tråd och gör att det hela känns enkelt, samspelt och intensivt utan att brösta upp sig. Det är vackert och poetiskt. En ung och avklarnad musik i den klassiska jazzkvartettens format. Gruppen har sitt säte i Stockholm."

Kvartett Blank består av: Johan Arrias - träblås Rasmus Borg - piano Niklas Fernqvist - bas Magnus Vikberg - trummor