Svenska kyrkan Bollnäs pastorat Besöksadress: Norra kyrkvägen 8, 82130 BOLLNÄS Postadress: Box 236, 82123 BOLLNÄS Telefon:+46(278)27900 E-post till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Dopfester för hela familjen i Arbrå och Bollnäs

Välkommen till våra mysiga familjegudstjänster och dopfester i Bollnäs och Arbrå. Söndag 3 februari är det dags, klockan 11 i Bollnäs kyrka och klockan 14 i Arbrå kyrka. Alla är varmt välkomna, gammal som ung!

Dopfest i Bollnäs

Söndag 3 februari kl 11.00 i Bollnäs kyrka. Festen börjar med en familjegudstjänst i kyrkan och fortsätter sedan på församlingshemmet i Bollnäs, där vi bjuder på fika med doptårta. Pyssel, sång och fiskdamm för barnen.

Dopfest i Arbrå

Välkommen på familjegudstjänst med dopfest i Arbrå kyrka klockan 14.00 söndag 3 februari. Vi börjar i kyrkan med familjegudstjänst och efteråt dukar vi upp en härlig fikabuffé i Sockenstugan, där det även blir sångstund med Katharina Håkansson.