Coronaviruset - så bedriver vi vår verksamhet

(INFO UPPDATERAD 18 NOVEMBER)

Vi följer gällande rekommendationer/beslut och anpassar vår verksamhet efter det rådande samhällsläget.

Vi hoppas på detta sätt kunna medverka till att begränsa smittspridningen i vårt område.

Vi följer den fortsatta samhällsutvecklingen, regeringsbeslut samt myndigheters rekommendationer och uppdaterar informationen om hur våra verksamheter påverkas av situationen kring coronaviruset/covid-19.

Att tänka på för dig som besöker våra kyrkor

• Tänk på att hålla avstånd i kyrkbänkarna - minst två meter till dina bänkgrannar.
  • Av hänsyn till dig själv och andra: Om du har förkylningssymptom eller tillhör riskgrupp för coronaviruset så ber vi dig för allas trygghet att stanna hemma.

Våra präster och vår diakonipersonal finns som vanligt tillgängliga för personliga möten och samtal - kontakta kyrkoherde Ingrid Augrell 070-329 97 72, Lars Sahlin, församlingsherde i Arbrå-Undersvik 073-083 79 96 eller Evelyn Billborn, församlingsherde i Bollnäs, Rengsjö & Hanebo-Segersta 070-294 57 25.

Vår samtalstjänst fungerar också som vanligt, du bokar tid för samtal på 0278-279 37.