Bollnäs kyrkokör - att sjunga med oss & kontakt

Flera stora verk
Bollnäs kyrkokör har med förre körledaren Inge Wortzelius som dirigent framfört flera stora verk för kör, solister och orkester. Förutom några mässor av Joseph Haydn, där kören framförde Nelson-mässan år 2000 i Uppsala domkyrka, har man framfört oratoriet Paulus av Felix Mendelssohn.
Inge Wortzelius gick i pension i april 2016. Och i maj samma år började Stephan Frisk som organist och som körledare för Bollnäs kyrkokör.

Alla som vill vara med i Bollnäs kyrkokör är välkomna.
Det är bra om du har körvana och kan läsa noter, men även du som sjunger och inte lärt dig noter är välkommen. Erfarna körkamrater hjälper alla nya medlemmar i kören. Att sjunga i kör ger mycket: gemenskap, nya vänner och det är dessutom bra för hälsan. Tycker du att det låter trevligt?
Välkommen till Bollnäs kyrkokör

Tisdagar mellan 19-21 övar Bollnäs kyrkokör i Bollnäs församlingshem. Kören medverkar i gudstjänster i Bollnäs kyrka under framför allt kyrkoårets stora helger som advent, jul och påsk. Vi samarbetar också med orkester och solister. Varje år ger vi minst två konserter.

Stephan Frisk

Bollnäs-Rengsjö

Organist (även körledare)

Direkt: 0278-279 66

Mer om Stephan Frisk

Stephan är organist och har sin huvudsakliga placering i Bollnäs och Rengsjö församlingar. Han leder även Bollnäs kyrkokör.

Är du intresserad av att sjunga i Bollnäs kyrkokör kan du kontakta
Stephan Frisk.