Svenska kyrkan Bollnäs pastorat Besöksadress: Norra kyrkvägen 8, 82130 BOLLNÄS Postadress: Box 236, 82123 BOLLNÄS Telefon:+46(278)27900 E-post till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Allhelgona i Bollnäs pastorat

Det här händer i Bollnäs pastorat under allhelgonahelgen.

Alla helgons dag – lördag 2 november

16.00 Arbrå kyrka Minnesgudstjänst. Lars Sahlin, Magnus Berglöf, Arbrå kyrkokör. Solist: Dick Persson.
16.00 Bollnäs kyrka Minnesgudstjänst. Åsa Tollén, Anton Linnerhed, Bollnäs kyrkokör.
16.00 Hanebo kyrka Minnesgudstjänst. Ulrika Eriksson, Eva Hägglund, Hanebo-Segersta kyrkokör. Hanebo församlingshem öppet från kl 13.
18.00 Segersta kyrka Minnesgudstjänst. Ulrika Eriksson, Eva Hägglund, Hanebo-Segersta kyrkokör.
18.00 Undersviks kyrka Minnesgudstjänst. Lars Sahlin, Atie Bernet, Frans Bernet. Solister: Marie-Louise Nilsson, Dick Persson.
19.00 Rengsjö kyrka Minnesgudstjänst. Åsa Tollén, Eva Andersson, Rengsjö kyrkokör.

Söndag efter alla helgons dag – 3 november

11.00 Bollnäs kyrka Högmässa. Ulf Jensius, Magnus Berglöf, Anton Linnerhed.
16.00 Växbo kapell Minnesgudstjänst. Arne Sandin, Magnus Berglöf, Anton Linnerhed.
18.00 Arbrå kyrka Lekmannaledd gudstjänst. Rolf Göran Hörnberg, Atie Bernet.
18.00 Segersta kyrka Gudstjänst. Ulrika Eriksson, Eva Hägglund.