Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation 2020/2021

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken på både dig själv och din omgivning?

Ta chansen att bli konfirmand!

Ordet konfirmation betyder bekräftelse, det handlar om att säga sitt ja till den gåva Gud ger i dopet; evig kärlek. Även du som inte är döpt är välkommen, konfirmationstiden kan leda fram till dop och konfirmation. Det finns ungdomar i nästan varje konfirmandgrupp som inte är döpta.

Oavsett vilken konfirmandgrupp du väljer, får du chansen att fundera på och dela dina tankar om livet och kristen tro. Testa dina värderingar och åsikter. Utforska både dig själv och andra. Konfirmandtiden brukar bli ett minne för livet!

Ett annorlunda år

På grund av Covid -19 behöver vi anpassa våra alternativ. Det gör vi genom att ha mindre grupper samt att försöka hålla oss i närområdet. Aktiviteterna i grupperna kan komma att ändras på kort varsel om rekommendationer förändras. Har du en konfirmand med särskilda behov så vill vi att du tar en personlig kontakt med någon av konfirmandledarna.

Anmäl dig här!

Jag väljer (skriv 1 för ditt förstahandsval, 2 för ditt andra osv.):

Konfirmandens uppgifter

Vårdnadshavarens uppgifter

.

FRÅGA TILL VÅRDNADSHAVARE

Accepterar ni att er konfirmand medverkar på bild i församlingens informationskanaler såsom hemsida, trycksaker och broschyrer?

.

I och med att vi skickar denna anmälan godkänner jag som vårdnadshavare att mitt barn deltar i konfirmationsläsning. Svenska kyrkan har stor respekt för din personliga integritet. I och med att du skickar denna anmälan samtycker du som vårdnadshavare att ditt barn deltar i pastoratets konfirmationsverksamhet och att lämnade uppgifter får behandlas enligt gällande lagstiftning. Läs mer på www.svenskakyrkan.se/bollebygd/personuppgiftsbehandling om hur församlingen hanterar dina personuppgifter.

Kölista

Alla grupper har begränsat antal deltagare. Om fler än maxantalet är anmälda vid datum för sista anmälan lottas platserna ut bland alla som valt gruppen som förstahandsval. Därefter gör vi en kölista.

Cecilia Svensson

Församlingspedagog, Barn- och ungdomsverksamheten

Romano Scropeta

Annika Pettersson

Konfirmander med särskilda behov

Kontakta oss så samtalar vi om hur vi utformar konfirmationstiden. Till exempel, enskild undervisning, mindre grupper eller annan typ av stöd.