Bandet West of Eden.

Julkonsert

West of Eden bjuder in till keltiskt julfirande tillsammans med Bollebygds Kyrkokör. Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale of New York” blandas till en stämningsfull julkonsert. Söndag 12 december kl 16 och 19 i Bollebygds kyrka. Covidbevis krävs.

Vaccinationskort/covidbevis och legitimation ska visas upp vid ingången, gäller besökare över 18 år. Kom ihåg att kontrollera giltighetstid för ditt vaccinationskort/covidbevis inför besöket. Välkommen!

Köp biljetter

Köpet hanteras av Ticketmaster.

Till konserten kl 16

Köp biljetter

Köpet hanteras av Ticketmaster

Till konserten kl 19

Bandet är ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna har hyllats storts i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.

West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopflers band, som Alison Krauss & Union Station. De har turnerat bl.a. i England, på Irland och ända bort till  Kina. I höstas släppte West of Eden sitt första album på svenska där de gjorde sina egna irländska tolkningar av Evert Taubes låtskatt. Men nu är det dags för en keltisk jul. Välkomna!

West of Eden är:
Lars Broman: fiol
Martin Holmlund: bas
Ola Karlevo: trummor, bodhran
Jenny Schaub: sång, dragspel, tin whistle
Martin Schaub: sång, akustisk gitarr, piano
Henning Sernhede: gitarr, mandolin

Människor i blå körkåpor står uppradade för att fotograferas.
Bollebygds Kyrkokör