Other languages with Google Translate

Biljetter och seminariekort med Svenska kyrkans rabatt

Förbeställ entrébiljetter och seminariekort till årets bokmässa före den 10 september och få Svenska kyrkans förmånliga rabatt.

Entrébiljetter till specialpris

Entrébiljetterna gäller valfri dag till utställningshallarna, Se människan-scenen och Teologiska hörnan. Förbeställ entrébiljetter senast den 10 september och få rabatt. Minimiantalet per beställning är fem biljetter, 120 kronor per styck (ordinarie pris är 220 under branchdagar och 196 kronor under helgen).

Beställ biljetter här

Seminariekort med Svenska kyrkans rabatt

Samtalen på Se människan-scenen ingår i entrébiljetten men för inträde till seminarierna krävs seminariekort, som också ger inträde till Bokmässan aktuell dag. På söndagen ingår samtliga seminarier i entrébiljetten. Rabattkoden är "Se människan". Kostnad med rabatt är 2160 kronor för ett 4-dagarskort (ordinarie pris är 3600 kronor).

Beställ seminariekort här