Foto: Kristina Johansson /Ikon

11-Kaffe

Varannan onsdag kl. 11 Skredsviks församlingsgård

Nu kan vi återigen samlas för att fika, prata, be och sjunga samt naturligtvis umgås. Detta gör vi varannan onsdag (udda veckor) kl. 11 i Skredsviks församlingsgård med start 2 februari.

Schema (med reservation för förändringar):

16 februari:
Vi reser till Indien - Mats Samuelson berättar med ord och bild om sin tid som missionär. Jennie och Mats bjuder ”Äppelkaka med kryss”.

2 mars:
Kyrkoåret: Fastan - Vi lär oss mer om fastans betydelse, dess seder och bruk samt hur vi kan applicera den på våra egna liv idag. Semlor passar bra denna dag!

16 mars:
Kyrkbingo
- Vi spelar spelet där alla vinner finfina priser. Som om det inte var nog, bjuds det dessutom på våfflor!

30 mars:
Önskepsalmer - Tillsammans sjunger vi med i våra mest önskade psalmer.

13 april:
Kyrkoåret: Påsken - Vi lär oss mer om påskens betydelse, seder och traditioner. Vad har påskkärringar och kycklingar med Kristi uppståndelse att göra och vad står de olika påskdagarna för egentligen?

27 april:
Minnen & Sinnen - Vi delar minnen med varandra och bjuds på en upplevelse för alla våra sinnen. Ta gärna med en minnessak, t.ex. ett fotografi, souvenir eller liknande.

11 maj:
Kyrkoherden har ordet! - Det bjuds på tårta som avslutningsfika.