Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Konfirmander

Under din konfirmand tid hoppas vi kunna ge dig en inblick dels i vad tro kan vara och vilken betydelse den kan ha i ditt liv, dels vad kyrkan är och står för, men framförallt ge möjlighet till samtal och funderingar kring det som är livet, vilket kan vara olika för var och en av oss.

Är du född 2004 eller tidigare? Då är det din tur nu!

Under 2018-2019, kommer vi att ha konfirmander som träffas regelbundet på hemmaplan, med veckoträffar, heldagar & läger (gratis!), vi erbjuder också Englandskonfirmation (kostnad!) där du under sommaren 2019 är i England under tre veckor och kombinerar konfirmationen med språkundervisning.

Alla grupper konfirmeras i någon en av församlingens kyrkor.

Har du särskilda förutsättningar, som gör att du inte kan va med i en grupp lokalt - kontakta någon av personerna nedan, så löser vi det. 

Konfirmation höst/vår 2018/2019

Vi träffas varannan tisdag kl 16-18 i Stiby församlingshem. Information Henrik Esping 0414-639 09.

Englandskonfirmander

Kombinera konfirmationstiden med en härlig vistelse på Englands sydkust, i Eastbourne, som anses vara en av de finaste städerna på sydkusten.

Man bor två och två i speciellt utvalda familjer, språkträningen blir en naturlig del. På förmiddagarna träffas vi för konfirmandgrupp, där vi samtalar kring livsfrågor och grunderna för den kristna tron. Vi har också engelskalektioner där läraren är engelsman.
Eftermiddagarna finns det tid och möjligheter till många fritidsaktiviteter. Vi hinner med många fina upplevelser, bland annat ett grillparty på stranden och två resor till London som ett par höjdpunkter.

Efter vistelsen i England blir det konfirmation i någon av våra
kyrkor i Gärsnäs församling
Anmälan och frågor: Kyrkoherde Eva Asp, 0725-73 43 04, 0705636302 eller mail eva.asp@svenskakyrkan.se
Kostnad för deltagande är 9.580:-. (1200kr i anmälningsavgift)
Researrangör är S.T.E. Study Tours Eastbourne som har samarbetsavtal med Gärsnäs församling.