En ung glad tjej håller upp ett färggrant stenhjärta.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Till dig som har gått ut gymnasiet!

Skulle du ha lust att prova på att jobba i Svenska kyrkan? Vi erbjuder en person att göra Volontäråret i Svenska kyrkan Boden under september 2023 – maj 2024. Det här är en möjlighet att se om ett arbete inom Svenska kyrkan skulle kunna vara något för dig. 

Under året har du möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter inom kyrkan, både i grupper men också självständigt. Du kommer att delta i gudstjänster, personalsamlingar, barn- och ungdomsgrupper och mycket mer.

Under året kommer du att ha en handledare som du planerar och lägger upp ditt arbete tillsammans med och som också har handledarsamtal med dig. 

Din lön är 22 564 kr per månad före skatt. Vi erbjuder även en lägenhet som du kan hyra under din volontärtid för 3220 kr per månad. Elkostnad tillkommer. 

Är du intresserad så vill vi ha din ansökan senast 15 april. Vi vill ha dina personuppgifter men också en personlig motivering till varför just du vill göra volontäråret i Svenska kyrkan Boden. 

För frågor och ansökan vänder du dig till:
Carina Westbrandt, 0921-775 83, carina.westbrandt@svenskakyrkan.se
Det går också bra att fylla i formuläret nedan.

Vi hör av oss när anmälningstiden gått ut, och vi fått in alla intresseanmälningar.

GDPR och behandling av personuppgifter

GDPR bestämmer hur offentliga myndigheter, organisationer och företag får behandla personuppgifter. Här kan du läsa om hur vi inom Svenska kyrkan Boden behandlar dina personuppgifter. 

Boden sett från klocktornet i Överluleå kyrka.

Välkommen till Boden

I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – barnens aktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.