Sommar med Svenska kyrkan i Boden

Vad ska du göra i sommar? Här hittar du alla aktiviteter som Svenska kyrkan i Boden erbjuder i sommartid.

Svenska kyrkan Boden följer utvecklingen kring Covid-19 och kommer hela tiden att utgå från allmänna råd från Svenska kyrkan på nationell nivå och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därmed kan viss verksamhet ställas om - eller rent av ställas in - med kort varsel.

Sommar, sol och blommor.

Sommarprogram

Detta händer i Svenska kyrkan i Boden i sommar utöver gudstjänsterna - se kalendern eller fredagens predikoturer i länstidningarna. Församlingsexpeditionen kan ge ytterligare information på 0921-77 500. Med reservation för sena ändringar och kompletteringar med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer med max 50 personer i kyrkan.

Frälsarkransvandring på Lundagårds kyrkogård.

Frälsarkransvandringar

Nu kan du gå en stilla och meditativ vandring längs med pärlorna i Martin Lönnebos välkända frälsarkrans! Det har satts upp frälsarkransvandringar i omgivningarna kring Edefors kyrka i Harads och på Lundagårds kyrkogård i stan, och de kommer att sitta uppe hela sommaren. Vi har även satt upp andaktspromenader, som uppdateras med nya inslag varje vecka, vid Kläppgården i Harads och vid Överluleå kyrka. Välkommen att gå i stillhet i din egen takt i dessa vackra omgivningar.