Två kvinnor sitter i en soffa och pratar och fikar.
Foto: Johannes Frandsen

Ny "Leva vidare"-grupp startar 21 april!

Samtalsgrupp för dig med sorg. Förlusten av en anhörig kan vara svår på så många olika sätt. Att träffa och prata med andra i samma situation kan vara en hjälp på vägen.

Vi inbjuder dig som har sorg att vara med i en samtalsgrupp. En enkel och kravlös gemenskap där det finns plats för dig, din sorg och dina frågor. Vi träffas vid sex tillfällen, och varje samling har ett eget tema.

Samtalsgruppen startar den 21 april kl 15-16.30 i Församlingsgården, Strandplan 25.

Träffarna är kostnadsfria.

Ledare: Åsa Jarblad, diakon, och Ivar Sundström, präst.

Anmäl dig senast den 13 april genom att ringa eller mejla:

Ivar Sundström: 070-254 52 98, ivar.sundstrom@svenskakyrkan.se

Senare tillfällen

Har du svårt att deltaga nu, men vill bli inbjuden till ett senare tillfälle? Fyll i vår webbanmälan, så kontaktar vi dig när det är dags.

En gravsten med ett litet skulpterat hand- och fotavtryck.

Stöd och samtal för dig som förlorat ditt barn

I Svenska kyrkan i Boden anordnar vi regelbundet samtalsgrupper för dig som förlorat ditt barn. Nästa grupp startar den 16 februari.

Två vita stenar med texterna Saknar dej och Pappa ligger på en gravsten.

Samtalsgrupp om sorg för barn och ungdomar

För dig som förlorat en förälder eller ett syskon.