Skoter

Friluftsgudstjänst i Heden

Söndagen 27 mars kl 11 kan du komma på skoter, på skidor, till fots, eller med bil till en härlig friluftsgudstjänst i Heden.

Välkommen till friluftsgudstjänst för hela familjen ute på gården hos familjen Dyrander Hannu på Smaragdvägen 53. Det går bra att komma till fots, på skidor eller skoter, i bil eller på annat sätt som passar just dig.

Hamburgare och fika finns till försäljning efter gudstjänsten - gratis för barn upp till 13 år. Möjlighet att åka pulka/madrass. Medtag sittunderlag och pulka/madrass.

Gudstjänsten är ett samarbete mellan Mikaelskyrkans och Edefors församlings arbetslag samt Mikaelskyrkans vänner, och sänds även live på Svenska kyrkan Bodens facebooksida.

Varmt välkomna!

En person sitter i en soffa med sin dator i knät och följer en digital gudstjänst.

Vi sänder live!

Tider för planerade livesändningar på Svenska kyrkan Bodens facebooksida. Livesändningarna går även att se via en länk här på webben.