Bibel
Foto: annika Berlgund

Andlig fördjupning i ignatiansk anda

Bibelläsning och längtan efter samtal med Gud.

I längtan efter Jesus och med hjälp av inlevelse och fantasi får du möjighet att bli stilla, slappna av och öppna dig för hans närvaro. Tillsammans så tar vi del av en bibeltext och blir sedan stilla. I enskildhet så fördjupar vi oss i ordet för att sedan återsamlas och få möjlighet att dela något av det vi upplevt eller i tystnad bevara det i vårt hjärta.  Detta passar både för dig som är van bibelläsare, och för dig som är nyfiken på kristen tro och bibelns texter.

Klockan 17.45 kan den som vill äta middag i Mariakyrkan; soppa, bröd och dryck.

• Vi träffas onsdagar vid sex tillfällen klockan 18.30-20.30. Varje träff är fristående från varandra så du kan komma en eller flera gånger.
  • Den som vill kan komma redan 17.45 och dela en enkel middag med soppa, bröd och dryck. 50 kr eller det du har möjighet att betala.
  • Ta gärna med din egen bibel. Men det finns även att låna eller att få om man ingen äger.
  • En del av kvällen är under tystnad men det finns möjlighet till samtal med ledare och att stilla röra sig i kyrkan vid behov.
  • Vi börjar och avslutar med bön i vår Herre Jesu Kristi namn.

Vid frågor ring Annika Berglund, 0921-775 42, Victoria Svärdh, 0921-775 63, eller Mikael Dapefrid, 0921-775 76.

Andlig fördjupning

Andlig fördjupning, onsdagar, 23/1, 6/2, 20/2, 6/3.

Helt fristående från varandra. Du kan komma en eller flera gånger.