Ljuslyktor lyser på en kyrkogård.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Välkommen till våra kyrkogårdar inför Allhelgonahelgen!

Nu vill vi göra extra fint på våra nära och käras gravplatser

Inför Allhelgonahelgen vill vi ofta göra det lite extra fint med ljus och olika dekorationer av mossa och t.ex. granris, kanske sätta ut nån ljung eller liknande. Några av våra kyrkogårdar i pastoratet kommer att vara bemannade med personal och förtroendevalda fredag den 3 november kl.13-17. Kanske har man frågor och funderingar om graven, vi försöker svara så gott vi kan och hjälper gärna till. På de kyrkogårdar som är bemannade bjuder vi på korv, kaffe eller annat fika.

I Laxå kommer vår buss att kunna skjutsa till Skogskyrkogården och ev. ned till kyrkogården vid Borasjön. Bussen startar kl.13.00 från Ramundeboda kyrka och kör via Centrumkyrkogården, Laxå brandstation och Hammaren upp till Skogskyrkogården - Borasjön. Om det behövs kör vi en tur kl.14.00 också. Bussturen är gratis.

I Skagershult finns förtroendevalda på kyrkogården på Alla helgons dag kl.11-15. Där kan man också få kaffe och korv.

Välkomna!