Om appen Kyrkan

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den kan du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också tre korta filmer.

Appen Kyrkan erbjuder inga köp inuti appen och är helt fri från reklam. Du laddar ned appen där du hittar andra appar till din telefon eller surfplatta, sök på ”Kyrkan” eller ”Svenska kyrkan”.

DET HÄR KAN DU GÖRA I APPEN KYRKAN
Tända ljus i en ljusbärare
Fylla en dopfunt med vatten
Spela memory med djuren i Noas ark
Måla ett kyrkfönster
Möblera om altartavlan
Pussla ihop en oblat
Spela på orgeln
Titta på film

DE TRE FILMERNA
I appen finns tre korta filmer om begravning, dop och vigsel. Filmerna heter Farmors begravning i kyrkan, Lillebrors dop i kyrkan och Vigsel i kyrkan. I appens inställningar kan du välja vilken eller vilka av filmerna som ska visas i appen. Du kan också välja att stänga av ljudet.

Du behöver inte någon internetuppkoppling för att titta på filmerna i appen.

Farmors begravning i kyrkan YouTube: Svenska kyrkan, SVENSKAKYRKAN

Lillebrors dop i kyrkan YouTube: Svenska kyrkan, SVENSKAKYRKAN

Vigsel i kyrkan YouTube: Svenska kyrkan, SVENSKAKYRKAN

POLICY FÖR INTEGRITETSSKYDD
Appen Kyrkan samlar ingen information som kan användas för att identifiera eller kontakta en enskild person. För att kunna förbättra appen samlas statistik om hur appen Kyrkan används. Statistikuppgifterna kan inte kopplas till en specifik person.

Kontakta gärna info@svenskakyrkan.se om du har några frågor eller synpunkter på vår policy för integritetsskydd.

Svenska kyrkan lanserar app för barn
Svenska kyrkans nya app Kyrkan sätter barnen i centrum. Genom interaktiva lek- och spelmoment får barn i förskoleåldern möjlighet att upptäcka kyrkorummet och lära sig mer om Svenska kyrkans tro och traditioner. Appen är gratis att ladda ner och finns där appar finns.