30 mars 2019, Östhammar, Sverige: Lio Grannas stryker dopbarn Alina Stork över huvudet efter dop i Dannemora kyrka, Dannemorabygdens församling.
Foto: Albin Hillert/Ikon

Dags för dop!

Funderar ni på att döpa ert barn?

Är det så att ni går och funderar på dop? Vi har gott om doptider i så fall. Doptider kan man boka i alla våra kyrkor eller kanske utomhus på någon fin plats ni själva väljer. Man behöver inte välja en lördag eller söndag, det funkar bra med en vardag också. Dopgudstjänsten är gratis precis som det är att låna försmlingshemmet för lite fika efteråt. I bland kan detta med dopklänning vara ett bekymmer. Vi har fina dopklänningar man kan få låna, även det är gratis.

Kontakta oss så hjälper vi gärna till att boka en tid!

Ring: Carina på pastorsexpeditionen tel. 0584-10020 du kan också skicka ett sms till 072-5056258. Du kan även ringa till Janne som är präst på tel. 0584-444630 eller sms till 072-5468334.

Välkommen att höra av dig!