Bergapunkten

Bergapunkten är en öppen gemenskap för människor i olika åldrar och med olika livserfarenhet. Varje samling har ett eget tema och inleds med andakt och en liten frukost till en kostnad av 20 kr. Vi träffas under hösten 2019 måndagar kl. 10.00 - 12.00 i Bergasalen, följande datum

2 sept.   Andakt och sensommarfika

16 sept.  Vi får besök från Polisen                                                                      Information om vad vi kan göra för att öka trygghet och säkerhet i vår närmiljö.

30 sept.  ”Det går emot höst”                                                                                     Maria Jönsson, kyrkomusiker i Lomma församling sjunger och spelar för oss.

14 okt.   Utflykt till Lomma Strandkyrkan                                                                  Pastor Hillevi berättar om Equmeniakyrkan, och visar Strandkyrkan för oss. Vi samåker dit. När du anmäler dig, berätta om du har bil och kan ta med fler, eller om du behöver plats i en bil. Avfärd från Bergakyrkans parkering 9.45. Anmälan senast 7 okt.

28 okt.   ”När synen sviker”                                                                                   Inger Norrman berättar om livet som synskadad och om de fantastiska hjälpmedel som erbjuds.

11 nov. Psalmresa i Allhelgonatid                                                                              Åsa Hagberg, diakoniassistent, föreläsare och författare, sjunger och berättar. Hon hämtar psalmer ur olika århundraden och från olika kontinenter.

25 nov.  ”Ögonblick i Jerusalem”                                                                     Madeleine Körner berättar om upplevelser under hennes vistelse i Jerusalem.

9 dec.    ”Jul-landgång” och melodikryss med 100 % julmusik.                          Hans-Ingvar Hansson och Emma Jonasson. Avgift 70: - Anmälan senast 2/12.

För ytterligare information kontakta:

präst Anna Kristiansson 046-440 41 53 eller

diakon Gunilla Gottsäter 046-440 41 55

Gunilla  Gottsäter

Gunilla Gottsäter

Mer om Gunilla Gottsäter

Jag är diakon i församlingen. Mitt arbete består mycket av samtal med människor i livets olika skeden. Det kan vara både enskilda samtal och samtal i grupper. Som diakon har jag naturligtvis tystnadsplikt. Till mina uppgifter hör också att arbeta med att församlingen får vara en plats för gemenskap som t ex i våra öppna träffar dit alla är välkomna.

Anna Kristiansson

Mer om Anna Kristiansson

Jag är komminister och har tillsammans med vår diakon hand om kontakten med sjukvård och äldreomsorg i Bjärred.Jag håller i pilgrimsvandringar, korta och längre. Jag har så klart också dop, vigslar, begravningar, konfirmander och diverse gudstjänster.