Bergapunkten

Bergapunkten är en öppen gemenskap för människor i olika åldrar och med olika livserfarenhet. Varje samling har ett eget tema och inleds med andakt och en liten frukost till en kostnad av 20 kr. Vi träffas under våren 2020 måndagar kl. 10.00 - 12.00 i Bergasalen, följande datum

20 jan  Pilgrimsvandring
Anna Kristiansson och Gunilla Gottsäter berättar om sommarens pilgrimsvandring från Kopparberg till Siljansnäs som var fjärde delen i en längre vandring mot Nidaros i Norge.

3 febr ”Ögonblick i Jerusalem” del 2
Madeleine Körner berättar om upplevelser
under sin vistelse i Jerusalem.

17 febr Ung i den världsvida kyrkan
Teresia Loive berättar om sin resa
till Tanzania och kyrkan där.

2 mars Glädje på allvar med Anna-Maria Dencker
Ett program i ord och ton om glädjen på djupet,
även där man inte väntar sig att finna den.

16 mars Johannes Antreski sjunger och spelar
En presentation av församlingens nya kanslist
som har dolda talanger.

30 mars Påskbordsvisning och tipsrunda
tillsammans med klass 2 från någon av Bjärreds skolor.
Start i Bergakyrkan kl 10.

27 april Melodikryss med Hans-Ingvar Hansson och musiker.

11 maj Juhlins musikaliska resa!
En presentation av församlingens nya musiker.

25 maj INSTÄLLT!

8 juni Utfärd till Landskrona
där vi blir guidade i Sofia Albertina kyrka, och äter lunch på Erikstorp. Avfärd kl 10 från Bergagården,
beräknad hemkomst ca kl 15.
Anmälan senast 1/6. Kostnad 150 kr.

För ytterligare information kontakta:

präst Anna Kristiansson 046-440 41 53 eller

diakon Gunilla Gottsäter 046-440 41 55

Gunilla  Gottsäter

Gunilla Gottsäter

Mer om Gunilla Gottsäter

Jag är diakon i församlingen. Mitt arbete består mycket av samtal med människor i livets olika skeden. Det kan vara både enskilda samtal och samtal i grupper. Som diakon har jag naturligtvis tystnadsplikt. Till mina uppgifter hör också att arbeta med att församlingen får vara en plats för gemenskap som t ex i våra öppna träffar dit alla är välkomna.

Anna Kristiansson

Mer om Anna Kristiansson

Jag är komminister och har tillsammans med vår diakon hand om kontakten med sjukvård och äldreomsorg i Bjärred.Jag håller i pilgrimsvandringar, korta och längre. Jag har så klart också dop, vigslar, begravningar, konfirmander och diverse gudstjänster.