Välkommen till Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Psalmlotto och fettisdagsfest

Nu drar fasteinsamlingen i Svenska kyrkan i gång. I Bjärnums pastorat inleder vi fastan med Psalmlotto i Farstorps församlingshem efter högmässan på söndag den 11 februari. På tisdag den 13 februari är det Fettisdagsfest i Farstorps bygdegård.

Högmässan på söndag börjar i Farstorps kyrka kl 14. HÄB-kören medverkar.

Kl 18.30 på tisdag den 13 februari är det dags för Fettisdagsfest i Farstorps bygdegård. Vi leker "Slå katten ur tunnan" och så blir det sång och musik. Under kvällen serveras soppa, fastlagsbulle och kaffe. Kostnad: 100 kr. Anmälan till Staffan Örneskans tel  0451-77 46 14.

Behållningen från båda arrangemangen går till Svenska kyrkans fastekampanj. Under fastetiden, det vill säga tiden fram till och med palmsöndagen den 25 mars samlar församlingar i Svenska kyrkan i hela Sverige in pengar till Svenska kyrkans internationella arbete.

Här kan du läsa mer om Fastekampanjen 2018