Foto: Jarl Asklund

Pilgrimsvandring på Österlen

Måndagen den 2 september 2024

Måndagen den 2 september anordnas en bussresa med pilgrimsvandring på Österlen för alla intresserade i Norra Åkarps, Vankiva och Farstorps församlingar. Vi samlas vid N Åkarps församlingshem kl 9 för avresa. Före lunch kommer vi att besöka Killans bönegård, där kaplan Anna Alebo tar emot oss. Lunchen, som inhandlats gemensamt i Kivik, intas i Östra Vemmerlövs församlingshem. Därefter släpper bussen av oss ca 5 km från Sankt Olof. Vi vandrar under vår präst Lars-Ivar Ericssons ledning, med pauser för bön och meditation. När vi kommit till Sankt Olofs vackra kyrka, håller Lars-Ivar en mässa där. På vägen hem stannar vi för en kaffepaus på Café Smulan i Brösarp.  Ungefärlig hemkomsttid till N Åkarps församlingshem är kl 17.30.

Varje deltagare betalar 200 kr. Betalning sker med swish på plats före avresa. Om du inte har swish, finns det möjlighet att betala kontant. Anmälan senast 5 augusti till Ulla Stridsberg 070-542 35 40. Välkommen med på resan!