Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Nyfiken på Gud?

Då ska du bli konfirmand i Svenska kyrkan i Bjärnums pastorat. Under konfirmandtiden diskuterar vi livets stora och små frågor samtidigt som vi hittar på en massa kul saker tillsammans.

Till hösten satsar Svenska kyrkan i Bjärnums pastorat på att få ihop två nya konfirmandgrupper, en grupp som konfirmeras i Vankiva kyrka och en som konfirmeras i Norra Åkarps kyrka.

Grupperna träffas varannan vecka, oftast på torsdagar, kl 16-18. Udda veckor för Bjärnumsgruppen och jämna veckor för Vankivagruppen. Det är drop in-fika från 15.30.

Under konfaåret åker vi på två helgläger med båda grupperna tillsammans. Ett höstläger den 5-7 oktober 2018 och ett vårläger under vårterminen.

Du som börjar i åttan till hösten kan anmäla dig att bli konfirmand. Även äldre ungdomar som inte tidigare konfirmerats är välkomna att anmäla sig. 

Konfirmandupptakten är den 9 september kl 11 i Norra Åkarps kyrka.

Välkommen med din anmälan senast den 26 augusti till Ullrika Jäderland tel 0451-77 46 06, sms 0767-67 62 06 eller Lotta Neurén tel 0767-67 20 81, sms 0767-67 20 81. Du kan också anmäla dig via formuläret nedan.

Läs mer om konfirmationen här.

Anmälan till konfirmation i Bjärnums pastorat.

Obligatoriska uppgifter markeras med *

Jag anmäler mig i första hand till

Är du döpt?

Målsman 1

Målsman 2

Målsmans medgivande till fotografering. Foton kan komma att användas för publicering. Vänligen ange nedan:

Personuppgifter behandlas enligt GDPR