Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp Besöks- och postadress: Gamla kyrkvägen 2, 28020 BJÄRNUM Telefon: +46(451)774600 E-post till Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Nyfiken på Gud?

Då ska du bli konfirmand i Svenska kyrkan i Bjärnums pastorat. Under konfirmandtiden diskuterar vi livets stora och små frågor samtidigt som vi hittar på en massa kul saker tillsammans.

Till hösten satsar Svenska kyrkan i Bjärnums pastorat på att få ihop två nya konfirmandgrupper, en grupp som konfirmeras i Vankiva kyrka och en som konfirmeras i Norra Åkarps kyrka.

Grupperna träffas varannan vecka, oftast på torsdagar, kl 16-18. Udda veckor för Bjärnumsgruppen och jämna veckor för Vankivagruppen. Det är drop in-fika från 15.30.

Under konfaåret åker vi på två helgläger med båda grupperna tillsammans. Ett höstläger den 5-7 oktober 2018 och ett vårläger under vårterminen.

Du som börjar i åttan till hösten kan anmäla dig att bli konfirmand. Även äldre ungdomar som inte tidigare konfirmerats är välkomna att anmäla sig.

Konfirmandupptakten är den 9 september kl 11 i Norra Åkarps kyrka.

Välkommen med din anmälan senast den 26 augusti till Ullrika Jäderland tel 0451-77 46 06, sms 0767-67 62 06 eller Lotta Neurén tel 0767-67 20 81, sms 0767-67 20 81. Du kan också anmäla dig via formuläret nedan.

Läs mer om konfirmationen här.

Anmälan till konfirmation i Bjärnums pastorat.

Obligatoriska uppgifter markeras med *

Jag anmäler mig i första hand till

Är du döpt?

Målsman 1