Gudstjänst i det fria

Ofta känns Gud som närmast ute i naturen. Välkommen till vårens och sommarens friluftsgudstjänster. Vid dåligt väder flyttar vi inomhus.

KRISTI HIMMELSFÄRDS DAG, Torsdag 10 maj

Kl 8.00: Gökotta på Christers äng i Hillarp, Bjärnum. Präst: Mats Svensson.

Söndagen den 13 maj

Kl 14.00: Gudstjänst på Lialyckan, Vankiva. Ta med kaffekorg. Präst: Ullrika Jäderland.

Pingstdagen, Söndag 20 maj

Kl 14.00: Gudstjänst vid Hörröds kvarn, Farstorp. Sång av HÄB-kören. Präst: Mats Svensson.

Midsommardagen, lördag 23 juni

Kl 14.00: Friluftsgudstjänst vid Springvattnet intill Farstorps kyrka
Anna Johansson, tvärflöjt. Präst: Mats Svensson

Söndag 24 juni

Kl 14.00: Friluftsgudstjänst vid Mala Stenar. Vid regn eller knott: Mala Bygdegård. Sång av Andrea Erfors. Präst: Mats Svensson. Ta med kaffekorg!

Söndag 1 juli

Kl 14.00: Friluftsgudstjänst vid Bjärnums museum. Sång av Elin Olsson. Präst: Staffan Örneskans

Söndag 29 juli

Kl 14.00: Gårdsgudstjänst hos Jörgen Johansson. Präst Ullrika Jäderland.

Söndag 12 augusti

Kl 14.00: Friluftsgudstjänst på bostadsområdet Blocket. Vid regn: Vankiva kyrka. Präst: Staffan Örneskans. Ta med kaffekorg!