Sommaröppet 2022

Ett "dagkollo" där vi träffas kl. 9.00-15.00. Tillsammans med nya och gamla kompisar. Vi startar med sommarlovsmorgon och fortsätter med olika aktiviteter såsom pyssel, musik, matsånger, lekar, andakt och mycket mer!

Vi vill att alla barn ska känna sig sedda, välkomna och trygga hos oss. Den kristna värdegrunden genomsyrar verksamheten och vi värnar om en god gemenskap i vänlig miljö.

Kostnad: Ingen kostnad för barn som bor i Bjärke församling (kyrkans medlemsavgift bekostar verksamheten, både för medlemmar och icke medlemmar.)

Jag anmäler mitt barn till sommaröppet:

Från den 25 maj 2018 har vi en ny lag som hanterar hur vi får lagra personuppgifter. Denna lag (GDPR) hanterar detta. Vi får från och med detta inte lagra något som vi inte har fått skriftligt godkännande för.

Får ditt barn fotograferas på sommaröppet?