Musikul

Gillar Du musik och går i förskoleklass till åk 1? På Musikul finns möjlighet att sjunga, spela, trumma, dansa, leka, lyssna och testa på olika instrument! Följ med oss på onsdagar kl 13 direkt efter skolan så gör vi musik och har kul tillsammans! Det blir musikul!

På tisdag kl 13-14 kan man få komma och ha musikalisk lekstuga i Sollebrunns församlingshem. Vi hämtar och lämnar vid skolan/fritids om ni vill. Vi sjunger, leker och spelar lite enkelt. Vid några tillfällen sjunger/spelar vi vid gudstjänster. Vi är tacksamma om ni ringer och säger om ert barn tänker komma!

Ledare: Katja och Mussie

Kontakt och anmälan till Katja tel 0709-309 757

Här nedan ligger en musikvideo som gruppen Musikul har gjort.