Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Berlin Besöks- och postadress: Schwedische Kirche, Landhausstrasse 26-28, DE-10717 Berlin Telefon: +49(30)8649590 E-post till Svenska kyrkan i Berlin

Julbasarsmedarbetare 2018

Anmäl Dig som frivillig medarbetare den 1 och 2 december

Alla är varmt välkomna att delta i årets julbasar! Den äger rum den 1 december 2018 (öppet kl 10-19) och den 2 december 2018 (öppet kl 12-18) med uppbyggnad och dekorering den 30 november. Vår planering fungerar bäst om vi i god tid vet vilka som vill vara med och arbeta. Därför ber vi er fylla i det här formuläret. Det hjälper oss att planera in de cirka 350 frivilliga medarbetarna så gott vi kan. NÄR DU ANMÄLT DIG HÄR ÄR DET EN BINDANDE ANMÄLAN OCH VI PLANERAR IN DIN INSATS. NOTERA ÄVEN DINA TIDER FÖR DIG SJÄLV. ÄNDRINGAR OCH FÖRHINDER BEHÖVER VI VETA!

LÖRDAG DEN 1 DECEMBER (det går att klicka i flera arbetspass)

SÖNDAG DEN 2 DECEMBER (det går att klicka i flera arbetspass)