Konfirmandträffarna för dig som bor i Bergsjö, Hassela eller Ilsbo.

KONFIRMATION 2020/2021

Vi träffas direkt efter skolan och håller på till klockan 17.00.
Vi kommer att åka på läger till Rättvik och under våren gör vi ett besök i Uppsala.
Du kommer även att få möjlighet att följa med till Taizé i Frankrike.

---------------------------

Du som går i årskurs 8 eller 9 och inte är konfirmerad är välkommen att delta vid träffarna som leder fram till konfirmation under våren 2021.

Vid träffarna funderar vi kring kärleken, livet, Gud, döden, framtiden, vänskap, sorg, glädje och annat viktigt.  Vi leker, fikar, skapar och har roligt tillsammans. Vi deltar i gudstjänster, gör utflykter och åker på läger. Om du har särskilda behov t.ex. har svårt att läsa eller röra dig eller är allergisk mot ska det inte hindra dig från att delta. Vi vill göra vårt bästa för att du ska kunna vara med. Säg bara till vad vi kan göra för att underlätta för dig. När det gäller tider och platser så planerar vi det då vi fått in era anmälningar och vi försöker då ta så stor hänsyn som möjligt till era skoltider, fritidsintressen o.s.v. Just nu hoppas vi träffas en söndag och två vardagseftermiddagar varje månad.

Har ni frågor, ring oss gärna

Fredrik Unger, konfirmandpräst, 070-280 33 21
fredrik.unger@svenskakyrkan.se