Bergsjö församling

Prata med oss

Kontakt

Bergsjö församling Besöksadress: Prästvägen 1c, 82950 Bergsjö Postadress: PASTORSEXPEDITIONEN, Prästvägen 1 C, 82950 BERGSJÖ Telefon: +46(652)747490 E-post till Bergsjö församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Konfirmandträffarna för dig som bor i Bergsjö, Hassela eller Ilsbo.

KONFIRMATION 2018

Vi träffas direkt efter skolan och håller på till klockan 17.00. Vi planerar ett läger i Enköping och Uppsala för att träffa nunnorna i Vallby och besöka Uppsala Domkyrka – och ha lite roligt.  

---------------------------

Du som går i årskurs 8 eller 9 och inte är konfirmerad är välkommen att delta vid träffarna som leder fram till konfirmation under våren 2018.  

Vid träffarna funderar vi kring kärleken, livet, Gud, döden, framtiden, vänskap, sorg, glädje och annat viktigt.  Vi leker, fikar, skapar och har roligt tillsammans. Vi deltar i gudstjänster, gör utflykter och åker på läger. Om du har särskilda behov t.ex. har svårt att läsa eller röra dig eller är allergisk mot ska det inte hindra dig från att delta. Vi vill göra vårt bästa för att du ska kunna vara med. Säg bara till vad vi kan göra för att underlätta för dig. När det gäller tider och platser så planerar vi det då vi fått in era anmälningar och vi försöker då ta så stor hänsyn som möjligt till era skoltider, fritidsintressen o.s.v. Just nu hoppas vi träffas en söndag och två vardagseftermiddagar varje månad.

Har ni frågor, ring oss gärna

Carola Fridh, pedagog, 0652-74 74 93
Carola Fridh

VÄLKOMMEN!

Bild: Alex & Martin/IKON