Foto: Berga pastorat

Mottagande av vår nya komminister Tobias Bäckström.

Den 17 mars är du varmt välkommen till sammanlyst mässa i Berga kyrka, kl 11:00 då vi välkomnar vår nya komminister Tobias. En gemensam kyrkokör medverkar med sång. Därefter blir det kyrklunch i Berga församlingshem. En bild och presentation av Tobias finner du på denna sida. Varmt välkommen!

Här kommer en kort presentation av Tobias

Tobias Bäckström Foto: Berga pastorat

Jag heter Tobias Bäckström och har nyligen flyttat till Ljungby med min hustru Anna. Jag är väldigt glad över att få börja som komminister i Berga pastorat. 
Jag blev prästvigd för 25 år sedan i Lunds domkyrka och mina första år tjänstgjorde jag i Lunds stift. Sen har jag varit i Göteborgs stift i ett antal år och Växjö stift blir mitt tredje stift som jag ser fram emot. Jag har mina rötter i nordvästra Skåne och med den här flytten blir det närmare till släkt och vänner.
Som präst har jag sysslat med det mesta, både med barn – och familj, gudstjänster på äldreboende, bibelstudier, alphakurser och kontakt med skolor m.m. Varje pastorat är unikt och det ska bli spännande att se hur min tjänst kommer att utgestalta sig här.
Ett fritidsintresse som jag har är kajakapaddling så om ni ser en person i en grön fritidshatt paddla omkring i Bolmen så är det jag.
/Tobias