Sommarmusik 2024 i Ärtemarks pastorat

Välkommen att njuta av musik och sång i sommar!

Torsdag 18 juli kl. 19.00 Laxarby kyrka

”Där jag är”

Alexandra och Gustav Larsson

Sång- och musikprogrammet ”Där jag är” bjuder på vackra visor och folkmusikinspirerade sånger uppblandade med poppiga och jazzdoftande låtar att njuta av, skratta åt och kanske också att få en tankeställare av.

Programmet är sammansatt av Alexandra Larsons rika skatt av låtar och tonsättningar, samt en och annan välkänd melodi.
Hennes texter och musik tar sin inspiration från livet själv, med glädje och sorg och allt däremellan. Alla känslor får plats i hennes låtar och arrangemang. Bland hennes tonsättningarna finner du bland annat musikaliska tolkningar av poeten Atle Burman, konstnären Maria Vildhjärta, Fröding och Ferlin.

Söndag 28 juli kl. 16.15 Vårviks kyrka

Jon Lotterud Trio med kören Tell it

Kjell-Håkon Aalvik

Kjell Håkon er utdannet ved konservatoriet i Århus og har lang fartstid som musiker i mange sammenhenger som for eksempel gospelkoret Refleks, det danske bandet Cordelia og fra 2008 til 2010 som trommeslager i suksess - forestillingen "Tango for to”. Kjell - Håkon er en mye benyttet studiomusiker i mange sammenhenger.

Helge Harstad
Helge er lektor i musikk og mange har benyttet seg av hans eminente bass – spill. Som for eksempel Lars Bremnes, Gisle Børge Styve, Trollsti og mange flere.

Helge Harstad

Helge har også fått to spellemannspriser som bassist og gitarist med den samiske world - musikeren Niko Valkeapää i 2003 og Lars Bremnes i 2006.

Jon Lotterud
Pianist og sanger med lang fartstid i mange musikalske sammenhenger.

Jon Lotterud

Han har gitt ut seks cd - plater. Den siste "til deg" ble utgitt på Jons femti - års dag i 2012.
Han har turnert med sin musikk i Norge, Sverige, Danmark og Færøyene. I over tredve år har kor vært en viktig del av Lotteruds virke med seminarer i inn- og utland. Han har de siste årene samarbeidet tett med Ingvild & Trond Nagell – Dahl, Knut Anders Sørum og Viggo Sandvik. Fra 2008 til 2010 var Jon kapellmester i suksess - forestillingen "Tango for to” med Viggo Sandvik, Inger Lise Rypdal, Ann - Kristin Aanerud og Hans Esben Gihle.

Kjell-Håkon, Helge & Jon har i mange år hatt gleden av å besøke Bengtsfors kyrka med julekonserten “Nå kommer jula hit” sammen med Ingvild & Trond Nagell Dahl.

Tell it
Tell It består av 13 dyktige sangere og er godt kjent i kirkelig sammenheng i Vestfold fylke. Repertoaret spenner fra viser, tradisjonelle salmer og sanger, til gospel og populærmusikk.

Kören Tell it

Gruppa har eksistert i over 25 år, holder egne konserter og deltar på gudstjenester i nærområdet. Tell It har samarbeidet med Jon Lotterud Trio ved flere anledninger. Flere av medlemmene i gruppa deltar under sommerkonserten i Vårviks kyrka søndag 28. juli.

Lördag 3 augusti kl.19.00 Ärtemarks kyrka

Anna-Lena Hedlund, Ingemar Stjerndahl och Lars Wallin

Anna-Lena Hedlund, Lars Wallin och Ingemar Stjerndahl bjuder på en blandning av visor, psalmer och musikalmusik. Allt framfört på trumpet, sång, piano och orgel.

Torsdag 8 augusti kl. 18.00 Torrskogs bygdegård

Välkommen att sjunga av hjärtats lust!

Enligt lång tradtion bjuder kören Cantilena in till allsångskväll med servering och lotteri till förmån för Act Svenska kyrkan.

Allsången leds av Lena Kärnstål och Anne-Marie Jonsson ackompanjerar.