Other languages with Google Translate

23 juni kl. 14.00
”Guds lov i naturen”

Friluftsgudstjänst vid bygdegården.
Våxtorps brassband står som vanligt för musiken.
Kaffe med dopp serveras i den fina trädgården.

30 juni kl. 18.00
”Leonard Cohen på svenska”

Hösten 2017 mötte kören Canticum Janerik Lundqvist med musiker
och gjorde en konsert med svenska tolkningar av Cohen. Detta resulterade i ett samarbete där vi i juli kommer att göra en konsert i S.t Nicolai kyrkoruin på Gotland. Konserten här hemma kommer att ge smakprov på vår Gotlandsturné. Förutom Canticum med körledare Marianne Nihlén och Janerik Lundqvist medverkar Anders Ehrenstråle – gitarr, Kathrin Grube – viola,
Rune Lindqvist – piano, Arne Devall – bas.

7 juli kl. 18.00
Båstad Jazz Band

Bandet är ett gäng musikanter som spelar och sjunger varje vecka i en lada i
Östra Karup. De spelar och sjunger svängig och lättlyssnad jazz från flera tidsepoker. Vid denna konsert medverkar Lars Kristiansson – piano, Lennart Olmarker – bas, Ulf Åkerberg – trummor, Ralf Andersson – trumpet och Lars-Erik Paulsson saxofon. Som gäst medverkar Maria Knutsson – en välkänd sångerska i NV Skåne med ett brett register.

21 juli kl. 18.00
Consilium Cantores

Trion Consilium Cantores består av tre skönsjungande killar; Carl Flyman, Jakob Svensson och Linus Borg. De träffades 2008 på estetprogrammet i Klippan och har sedan dess fortsatt sjunga tillsammans. Tillsammans fick de vara med om tre stora musikalproduktioner som estetprogrammet satte upp med start 2009. De kommer bjuda på en musikalisk resa med allt från Broadway till Astrid Lindgren!

28 juli kl. 18.00
Hallavara Stompers

Räkna med bra sväng när Hallavara Stompers återigen kommer och spelar i kyrkan. Bjärebandet har haft många populära konserter runt om i Skåne. De spelar klassisk New Orleansjazz blandat med härliga tongångar. Musikanterna är; KG Lidén – trumpet, Bo Wahlgren – trombon, Ulf Björnekull – klarinett,
Hasse Linder – piano, Stefan Sundgren – gitarr, Sam Nordin – kontrabas,