Other languages with Google Translate

Kontakt

Båstad-Östra Karups församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 21, 26933 Båstad Telefon: +46(431)78700 E-post till Båstad-Östra Karups församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik i Ö Karups kyrka

Välkomna in!

Torsdag 13 december kl. 17.00
Sankta Lucia – ljusklara hägring!

Luciahögtid med Bel Canto, Singo och Joy.

Samma Luciafölje kommer till Mariakyrkan kl. 19.00

Söndag 16 december kl. 15.00 och kl. 18.00
Julen är här!

I år dubblerar vi vår julkonsert så att ännu fler får chansen att få plats och njuta av vacker sång av Canticum och Bel Canto med solister. Vår julstråkkvartett under Holger Petersens ledning medverkar också.
Programmet innehåller både kända o okända julsånger i härliga arrangemang.
Givetvis är det fritt inträde!

Måndag julafton 24 december kl. 11.00
Men just den natten

Återigen får vi på julaftons förmiddag uppleva julevangeliet som framförs i ord och ton av körerna Piggelin, Joy och Singo under Marianne Nihléns ledning.

Midnattsmässa 24 december kl. 23.30
Natt skall ej förbliva

Stämningsfull midnattsmässa med sång av sångare från kören Canticum.
Christer Andreasson och Mia Karlsson med sina trumpeter är också på plats.

Trettondedagjul 6 januari kl. 18.00
Från advent till trettondedag

Det har blivit traditon att Laholms manskör gästar kyrkan denna dag. Så även i år!  Vi får  bl. a. lyssna till Hjalmar Gullbergs ”Den heliga natten”.
Dirigent är Therése Bergkvist vid flygeln Marianne Nihlén.

Kyndelsmässodagen söndagen 3 februari kl. 16.00
Sköna söndag

Vi startar i församlingshemmet kl. 12.00 med lunch. Sedan blir det olika aktiviteter för den som vill. Vi avslutar i  kyrkan kl. 14.00 då sjunger också körerna Piggelin, Joy och Singo

Söndagen 17 mars kl. 18.00
Hela kyrkan sjunger

Vi samlar in pengar till faste auktionen genom att tillsammans med Sten-Arnes orkester från Våxtorp,  Canticum och Marianne Nihlén fylla kyrkan med sång och musik.