Ungdom och konfirmand

Vill du få nya vänner och upplevelser du aldrig glömmer? Vill du göra spännande saker, prata om livet och sjunga tillsammans? Då finns konfirmationen.

Konfirmation 10x

I denna grupp har vi undervisning heldagar, cirka 1 gång per månad.

Konfirmation blir en helg i maj 2022. Vi kommer att åka på läger i september och april. OBS! Du kan behöva ta ledigt från skolan.

För dig som tänker dig 10 gånger behöver vi ha kopia på passet senast 1 januari 2022, detta behöver vara giltigt till oktober 2022. Kopia på passet lämnas till församlingsexpeditionen.

Sommarkonfirmander

Denna grupp startar med att gå i kyrkan 10 gånger från advent och framåt. Konfirmationsundervisningen sker varje dag under 3 veckor efter skolavslutning tillsammans med gymnasterna på Lingvallen.
Konfirmation sker i början av juli.

Denna grupp passar bra för dig som har många aktiviteter under terminstid, dessutom kommer dina konfakompisar att komma från hela Sverige, ett toppenbra alternativ om du vill få nya vänner!

Klicka HÄR för att läsa mer om konfirmation.

ANMÄLAN 2021-22

Anmälningslänk kommer att finnas här senast juni 2021 och finns öppen till 31 augusti 2021. Välkomna!

Hans Eriksson

Komminister